Moonshine Blogger Award


moonshinebloggeraward

Alhamdulilah, dapat award Moonshine Blogger Award dari sfirsttama! Padahal saya jarang ngeblog akhir-akhir ini dan skarang lagi krisis semangat buat ngeblog, halah malah curcol di sini:mrgreen:. Semoga dengan hadirnya award ini dapat memunculkan semangat ngeblog lagi seperti dulu🙂. Award ini teryata berasal dari blogger The Moon Head, hohoho samperin ah ke blognya, hehehehe

Oke, saya senang dan bersyukur award Moonshine Blogger Award ini gak bawa PR, hahahaha biasanya award selalu datang dengan tugas-tugas yang unik yang harus ditulis oleh sang blogger penerima award. Lain kali saya bikin award saja, trus kasih tugas yang susah-susah, ahahahahaha:mrgreen:. Ini malah ngaco gak jelas tulisannya kemana-mana😆. Award ini akan saya teruskan pada dua blogger yang menjadi inspirasi saya, yakni :

  1. Gadgetboi. Blogger satu ini selalu menjadi inspirasi saya kalo pas bingung mo ngeblog apa, hehehehe…
  2. Ztyo. Nah kalo blogger yang satu ini jarang terlihat di dunia persilatan perbloggeran dan ngak pernah kasih sambutan kali dikasih award:mrgreen:. Meski demikian, karena ide beliaulah blog ini lahir🙂.
  3. Tambah satu lagi deh, temen baru saya, Staff IT. Dilihat dari nickname-nya sih, dia kerjanya jadi staff IT seperti saya dulu, hahahahaha…:mrgreen: Semoga dengan award Moonshine Blogger Award ini makin tambah semangat ngeblog.

8 comments on “Moonshine Blogger Award

  1. Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin
    seo http://www.SeoOptimizationGuide.com/

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s